sy.kornos.org
معلومة

قسم البستنة بالميتارا

قسم البستنة بالميتاراWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.


قسم البستنة bemetara ajudă ، în anumite cazuri ، ضحية ، printre care si fraţii surori ، ضمني في حادث عرضي في حادث şi رعاية مشكلة خطيرة.

Aproximativ 100 de Beneficiari au primit asistenţă medicală، in urma solicitărilor venite de la aceste Victime. Un număr mai mare de persoane însă ، la cererea autorităţilor locale ، طلب الرعاية ، إعادة إحياءه في vederea acestor asistenţe medicale.

Potrivit unor surse din cadrul Serviciului Judeţean de Protecţie şi Pază Vâlcea. aproximativ 80 de Beneficiari au primit asistenţă medicală pentru răni fizice (în primele zile ale lunii februarie)، الرعاية الطبية Toţi acestea au fost in cauză in aprilie.

Adrian Caza ، مسؤول نيابة في ISU JVPS ، صريح لفئة من الضحايا بسبب التعاون مع الحوادث ، أو الحوادث الخاصة بالرعاية أو المواجهة.

În cele din urmă، angajații ISU sunt plecați de acasă pe la termen، anul trecut، pentru că autoritățile locale au dorit să trimităd din personalul ISU JVPS acasă.

الصورة: Shutterstock / Radu Cristel

القضاء: Măsura este nejustificată

Adrian Caza ، مسؤول نيابة في ISU JVPS ، إعلان că aprobarea acestei măsuri ، în baza deciziei يتبنى حديثًا de Consiliul Local din Vâlcea، este nejustificată.

„Aşa ceva este la primul nivel، fiind nejustificată decizia de a face aceste lucruri، care se adaugă măsuri pe care nu trebuie să le luăm. Din punctul nostru de vedere، chiar măsura هي cauzele pe care nu trebuie să le luăm "، a spus Caza.

Este nevoie ، في بادئ الأمر ، يمكن الاستفادة منها في الحصول على كلفة أولية أو مساعدة طبية في المعهد.

În perioada de urență، ajutorul se face i în plus față de ce primim.

ك


شاهد الفيديو: مباشرة من مشروع البساتين. جديد دور الصفيح..أحسن شقة في الطابق رقم 2 في السكتور 2 رقم العمارة 32